Які є думки? Ну що, біткойн застряг на позначці 84 000? Чого очікуємо найближчим часом?
Відповідей (23)
admin написав(ла): Які думки? То що, біткойн застряг на позначці 84 000? Чого очікувати найближчим часом?
Схоже, що ціна стабілізувалася. Я поки що утримуюся від покупки. Є ризик, що вона ще знизиться. Ось саме зараз стане зрозуміло, у який бік вона піде
semen_90 написав(ла):Схоже, що ціна закріпилася. Я поки що утримуюся від покупки. Є ризик, що вона ще знизиться. Ось саме зараз буде видно, в який бік її потягне
Не знаю. Я теж поки що спостерігаю 👀
Ні, мабуть, все-таки ще падіння
Схоже, він почав зростати. Що скажете, колеги? Я купив за 1500$ за ціною 83900 і ось думаю, до яких висот він підніметься найближчими днями?
semen_90 написав(ла):Схоже, почав зростати. Що скажете, колеги? Я купив за 1500$ за ціною 83900 і ось думаю, до яких висот він підніметься найближчими днями?
84800... А я не взяв на 83,9
Ааааааааааа.... Біткойн 95400.. 🤦🤦🤦
admin написал(а):Ааааааааааа.... Біткойн 95400..
Як же я облажався, що не взяв...
@semen_90, ти там дивись, не перетримай, а то є думка, що він все-таки відкотився до 75 тис.
Та я вже буду продавати сьогодні. Не певен, що більше підскоче. Хоча - все можливо
semen_90 написав(ла):Та я вже буду продавати сьогодні. Не певен, що більше підскоче. Хоча - все можливо
А ти впевнений, що не зарано?
admin написал(а):А ти впевнений, що не зарано?
Я ні в чому не впевнений
Зростає й зростає. Не знаю, чи це добре, чи ні, але я поки що чекаю на пік. На сьогодні поки що купую на 2000 за 83 900.
82900.
admin написав(ла): Ну що ж...
А що тут дивного? Його ще довго кидатимуть туди-сюди
cryptoman написав(ла): А що тут дивного? Його ще довго кидатимуть туди-сюди
Якби ж можна було зрозуміти, куди він піде найближчими 3–5 днями. Поки що я боюся робити прогнози
semen_90 написав(ла):Хотілося б зрозуміти, куди він піде найближчими 3–5 днями. Поки що я боюся робити прогнози
Треба лише стежити за новинами, особливо щодо США та Ірану. Вони дуже впливають на волатильність.
admin написав(ла): Треба лише стежити за новинами, особливо щодо США та Ірану. Вони дуже впливають на волатильність.
Ну, поки що там нічого позитивного не передбачається, як я розумію
cryptoman написав(ла):Ну, поки що нічого позитивного не намічається, як я розумію
Все вірно.
А тим часом БТК вже 83 000.
Ох, буде цікаво, якщо впаде до 75 тис., як обіцяли
admin написав(ла):А тим часом btc вже 83000.
І падає ще нижче... Сподіваюся, всі встигли продатися на піку
admin написав(ла): І ціна падає ще нижче... Сподіваюся, всі встигли продати на піку
Його постійно кидає з боку в бік.